Home / Over ons

Over ons

Afdeling sfeerafbeelding

Over Havelaar

Havelaar B.V. staat al meer dan 55 jaar garant voor kwaliteit en service. Met inmiddels ruim 40 betrokken medewerkers voorzien wij onze klanten van: water, gas en c.v. installaties, airconditioning, klimaatbeheersing, nieuwbouwprojecten, warmtepompen, zink- en dakbedekkingen, zonnepanelen.

Het bedrijf

 

We lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. Onze eigen adviseurs zijn scherp op innovatieve technieken en spelen in op de actuele wet- en regelgeving.  Kwaliteit staat bij ons voorop en samen met een hecht team staan wij iedere dag weer voor u klaar.  Bovendien geven onze ervaren vakmensen hun kennis binnen ons leerbedrijf door aan de jongere generatie.

Havelaar B.V. levert maatwerk en daarom brengen wij graag pas een advies uit nadat er persoonlijk contact is geweest. Wij zijn niet merkgebonden, zodat iedere klant verzekerd is van een onafhankelijk advies.

.
.

Onze historie

 

Het familiebedrijf werd in 1966 opgericht door J. Havelaar aan de Bergstraat in het centrum van Leerdam. Inmiddels is het bedrijf overgedragen aan zijn zonen Peter en Dirk-Jan. Aan de Techniekweg  gaan zij door op dezelfde weg die pa 50 jaar geleden heeft ingezet: elke klant ontzorgen door kwaliteit te koppelen aan innovatieve producten.