Home / Airconditioning

Airconditioning

Afdeling sfeerafbeelding

Altijd Inclusief Installatie

Onze systemen zijn altijd voorzien van deskundige installatie

Groen energielabel

Wij werken met apparaten die voorzien zijn van een A++ label

Geruisloos

Onze apparaten maken nagenoeg geen geluid

Airconditioning

Havelaar gevestigd in Leerdam is expert op gebied van airconditioning. Vanzelfsprekend zorgt airconditioning tijdens hete zomerdagen voor een aangename temperatuur. Maar naast deze bekende functie zijn er nog een aantal andere voordelen zoals verwarmen maar het ook het halen van vocht uit de lucht! Met meer dan 50 jaar ervaring in ontwerp, levering, montage en onderhoud voor zowel particuliere als zakelijke klanten, bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie. Wij zijn een F-gassen erkend bedrijf alle koeltechnische werkzaamheden worden dan ook uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs.

Particulier

 

Bent u als particulier op zoek naar een energiezuinige manier van koelen en/of verwarmen? Havelaar biedt hiervoor de juiste oplossingen aan. Met een airconditioning in huis heeft u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Want met airco kunt u niet alleen het huis of kantoorruimte verkoelen, maar in de koudere periodes kan een airco uw woning ook verwarmen. Daarnaast zijn moderne airco’s niet alleen betaalbaarder, maar verbruiken ook veel minder energie. Kortom, in de huidige tijd is een airconditioning een goed alternatief voor klimaatbeheersing. De binnen-units zijn tegenwoordig compact, hebben een strak design en een stille werking. De buiten-units worden op een trilvrije constructie geplaatst op het dak of aan de gevel.

 

.

Zakelijk

 

Een prettig klimaat om in te werken is zeer aangenaam voor u en uw werknemers, maar ook voor uw klanten. Wij bieden diverse klimaat oplossingen voor uw bedrijfspand. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs. Meer informatie over duurzame uitgebreide koel en verwarmingsinstallaties kunt u vinden op de pagina klimaatbeheersing.

Havelaar

Testimonials

Goed bedrijf, goede service. Medewerkers met kennis van zaken.

avatar
Christian Visser
zaterdag 1 april 2023

Mooi stukje werk geleverd.

avatar
Hans Clements
dinsdag 29 maart 2022

Havelaar heeft in onze server ruimte de airco vervangen. Vakkundig geplaatst en erg vriendelijk personeel.

avatar
Gerard Verkroost
vrijdag 12 april 2024

Goede informatie.

avatar
Boukje den Oudsten
vrijdag 12 april 2024

Airconditioning projecten